Aktietips

Aktie nyhedsbrev

Tilmeld dig vores aktie nyhedsbrev, og få aktietips når der sker noget spænende i markedet.

Ingen spam - Ingen reklamer

Tips

Nyhedsbrev indholder aktietips vedrørende:

  • Vigtige begivenheder
  • Faresignaler
  • Unikke muligheder
  • Investering
  • Aktieanalyser

Tilmeld

Pas på med aktietips

Gode tips om aktier kan være fristende, og man kan også være heldig at få nogen gode tips. Der er dog områder hvor man skal passe på. Eksempelvis nyhedsbreve med betalte aktietips, eller nyhedsbreve der direkte fortæller dig hvad du skal købe.

At tips mod betaling kan være et problem burde være tydeligt for alle. Der ligger en klar interesse konflikt, og personen som giver dig anbefalinger tjener sikkert flere penge på sit nyhedsbrev, end på sine egne aktietips.

Der findes dog mange gratis versioner af dette, og selv om mange af dem er gode, så findes der anbefalinger og tips som er lavet udelukkende for at manipulerer. Dette sker i forbindelse med såkaldt "pump and dump" svindel. Her er det ejeren af en aktie som pumper prisen op via et nyhedsbrev der anbefaler folk at købe. Når ejeren af nyhedsbrevet har fået lavet sin profit, så sælger han ale sine aktier så kursen falder dramatisk. Taberen er selvfølgelig alle dem som tog imod hans tips. Du skal derfor passe på og være kritisk selv ved gratis nyhedsbreve med gode tips om aktier.

Anmeldelser af aktietips


5 ud af 5 stjerner. Baseret på 19 anmeldelser.

Anmeldelser:
Aktietips
Stjerner
5 stjerner baseret på 19 anmeldelser
Anmeldelse af
Aktietips
Udbyder
Danske Aktier,
Danskeaktier.com,
Hvor
Danskeaktier.com/aktietips
Beskrivelse
Nyhedsbrev med aktietips